Meer dan meubelmakers

Een maatwerk interieur vertelt uw verhaal

Uw kantoor, salon, hotelkamer, woonhuis of praktijk vertelt een verhaal. Daarom is het zo belangrijk dat de uitstraling van uw ruimten volledig overeenkomt met uw visie, missie of energie. Gaat het om details of is uw hele interieur klaar voor een make-over? Dubbel M gaat in beide gevallen graag de uitdaging aan. Wij verzorgen magnifiek maatwerk. Hoe dat eruitziet? Onze interieurspecialisten ontwerpen alles zelf. Met de nieuwste technieken, de allerfijnste materialen en echte timmermansogen geven we u of uw bedrijf een gezicht. Samen met u creëren we het persoonlijke of zakelijke interieur van uw dromen.

Adembenemend ontwerp

Een realistische schets brengt uw dromen tot leven

Wij leveren vakwerk en zijn pas tevreden als u dat bent. Ons ontwerp is dus pas klaar als het uw wensen reflecteert. Verlangt u naar luxe in ieder detail? Of zijn uw voorkeuren minimalistischer? Wat uw wensen ook zijn: Dubbel M integreert ze stuk voor stuk in een adembenemend ontwerp.

Realisatie

Het totaalplaatje wordt tot in de puntjes uitgewerkt

Dubbel M brengt de plannen voor uw ideale interieur ook tot leven. Dat doen we slim, kundig en met oog voor kwaliteit. We kiezen materialen waarbij u zich direct thuis voelt. Van het mooiste houtwerk tot de meest sfeervolle verlichting. We realiseren het totaalplaatje tot in de kleinste details totdat het klaar is om te gebruiken. U bent zoveel bij dit proces betrokken, als u zelf wilt.

Projectmanagement

We bewaken concept, planning en budget

U kunt bij ons terecht voor sprekende ontwerpen en de vakkundige realisatie, maar ook voor professioneel projectmanagement. Met ruim vijftien jaar ervaring zijn we uit het juiste hout gesneden om uw project succesvol te managen. Overal wordt aan gedacht. Onze specialisten bewaken concepten, planning en budget. Op ieder moment zorgen we voor heldere, no-nonsense communicatie en korte lijnen. U hebt altijd één contactpersoon, die uw project door en door kent. Wel zo handig.

Van realistisch ontwerp tot sprekend maatwerk interieur