Eiland model

Hoogwaardige afwerking doorgevoerd tot in het kleinste detail

De modellen 2119, 2120, 2129, 2130, 2176, 2605, 2620, 2627, 2630, 2640 en 2680 hangen aan stalen draden en spindels waardoor ze nauwelijks verbinding met het plafond maken. De basisvormen zijn eenvoudig en de afwerking verfijnd. De verlichting is warm en sfeervol. Er wordt gespeeld met verschillende kleuren en materialen waaronder koper en leder. De esthetische pluspunten zorgen ervoor dat deze modellen een lust voor het oog zijn en een welkome aanvulling in iedere moderne keuken.

Zonder techniek heeft het ontwerp voor Wave geen waarde. De krachtige zuiverende werking van het plasmafilter in deze modellen en de ideale positie boven de kookplaat zorgen voor een maximale afzuigcapaciteit.

fotografie: Manola van Leeuwe – fotografieplus.nl

Meer over Wave Design Afzuigkappen

Het Frame

een bijzonder exemplaar binnen de collectie

Het Frame is een bijzonder exemplaar binnen de collectie van Wave. Net als andere Wave afzuigunits heeft zij een naam in de vorm van een nummer – bijv. 1057. Echter is haar koosnaam ‘Het Frame’ de afgelopen jaren de gemene deler geworden in het land van keukens en architectuur en wij laten dat met alle liefde zo.

Het is gebleken dat het Frame zich goed leent om te spelen met vormen, materialen, verlichting en kleur. We hebben enorm veel maatwerkverzoeken verwerkt en mooie foto’s van het resultaat ontvangen. Een aantal verzoeken hebben een plaats gekregen binnen het standaard assortiment, dat hierdoor flink is uitgebreid. We kunnen inmiddels spreken van een Frame familie.

fotografie: Manola van Leeuwe – fotografieplus.nl

Meer over Wave Design Afzuigkappen