Sub-Zero Classic

Technologie ontmoet design

De Sub-Zero Classic verbindt een klassiek design met ruim zes decennia van ontwikkelingen in het bewaren van voedsel. De nieuwste generatie Classics bereikt met haar niveau van verfijning – zowel van binnen als aan de buitenzijde – nieuwe hoogten.

OVERDUIDELIJK EEN SUB-ZERO
Een Classic herken je aan het iconische rooster, de discreet geplaatste scharnieren en een topcompressor. Voor de afwerking biedt Sub-Zero twee verschillende mogelijkheden: roestvrij staal of een overlay. Het overlay-ontwerp combineert een kast op maat met de hardware van jouw keuze.

AANGEPAST AAN JOUW WENSEN
De apparatuur van Sub-Zero is verkrijgbaar in verschillende maten. Maak met een Franse deur optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Kies voor een externe of ingebouwde ijsdispenser of zelfs voor een ingebouwde waterdispenser. Er zijn eindeloos veel manieren om je keuken te verrijken met Sub-Zero. Het design van de Classic-serie harmonieert perfect met de kookapparatuur van Wolf. Wie had ooit kunnen bedenken dat koelkasten zo flexibel kunnen zijn?

Sub-Zero | Wolf

Sub-Zero Designer

Een revolutie in keukenontwerp

Geavanceerde koeltechnologie die naadloos in het interieur past. De Designer collectie is flexibeler dan ooit.

EEN FRISSE KIJK OP HET BEWAREN
VAN VOEDSEL
Met de Designer collectie krijgt het bewaren van voedsel een nieuwe dimensie. Zet je verse producten in het keukeneiland. Bewaar bevroren voedsel in de pantry. Bewaar gekoelde drankjes in de thuisbioscoop, fitnessruimte of slaapkamer.

NAADLOOS EN SUBTIEL
Het koelen en bewaren van voedsel is flexibeler dan ooit. Kies uit een breed aanbod van verschillende maatvoeringen, configuraties en greeploze ontwerpen.

Sub-Zero Classic wijnbewaarkast

Genieten zonder compromissen

De Sub-Zero Classic wijnbewaarkast is te herkennen aan het iconische rooster dat kenmerkend is voor de gehele Classic serie. Maar het is niet alleen het design wat de Classic haar klasse bezorgt. Deze innovatieve wijnkast is ontworpen om je wijncollectie op precies de juiste temperatuur te laten rijpen en deze onder de perfecte omstandigheden te kunnen serveren.

STIJLVOLLE PRESENTATIE
Het is de aandacht voor het moment die het leven glans geeft. Het genieten van een goede wijn begint al met de presentatie. Een gevulde Classic wijnbewaarkast is met haar zachte kastverlichting een aanwinst voor je interieur. De wijnkast kan desgewenst worden gecombineerd met andere koelapparatuur uit de Sub-Zero Classic serie, en is dankzij de gescheiden temperatuurzones geschikt voor uiteenlopende wijnen en flessen.

JUISTE TEMPERATUUR, OPTIMALE BESCHERMING
De Classic wijnbewaarkast is voorzien van temperatuurregeling, luchtvochtigheidsbeheersing en luchtpurificatie. Voor een goede rijping en optimale kwaliteit van je wijnen is het immers belangrijk dat ze trillingvrij bewaard worden en dat luchtkwaliteit, luchtcirculatie en temperatuur continu worden bewaakt – iedere fles in precies het juiste wijnklimaat.

Sub-Zero Designer wijnbewaarkast

Verleidelijk en subtiel

Strak belijnd, subtiel maar verleidelijk en voorzien van geavanceerde technologie. De Sub-Zero Designer wijnbewaarkast is veel meer dan een fraaie opbergplek voor wijn. Ze zorgt er ook voor dat de wijn op precies de juiste temperatuur wordt bewaard – iedere wijn in zijn eigen klimaatzone. Daarnaast zorgt de wijnbewaarkast voor smaak- en geurbehoud. Zo genieten jij en je gasten optimaal van iedere fles. Proost!

BESCHERMHEILIGE
Genieten van goede wijn is een ritueel dat veel verder gaat dan alleen het drinken. Met een Sub-Zero Designer wijnbewaarkast wordt wijn een betekenisvolle beleving. De kast fungeert niet alleen als koeler, maar ook als ‘beschermheilige’ van de smaak en het karakter van wijnen. Daarnaast zorgt ze voor een stijlvolle presentatie.

SLIMME TECHNOLOGIE, STRAK DESIGN
Het strakke lijnenspel van de Designer herbergt een wereld aan geavanceerde technologieën, die dankzij het touchscreen verrassend eenvoudig en intuïtief te bedienen zijn. De wijnbewaarkast zorgt voor optimale rijpings- en klimaatomstandigheden; jij hoeft alleen maar te genieten.

Sub-Zero | Wolf