Deze keuken is dé eyecatcher van dit appartement in Amsterdam.

De keuken heeft een exclusieve uitstraling door het marmer wat is gebruikt. De kasten hebben een zichtbare nerf. Door de houttint te combineren met het marmer wordt een zeer uniek en zacht effect gecreëerd.

De luxe zit hem niet alleen in de keuken zelf, maar zeker ook in de apparatuur van Gaggenau. Gaggenau houdt niet alleen rekening met functionaliteit, maar zeker ook met design. Het is wel duidelijk dat het in deze keuken om meer gaat dan alleen koken. Het is het hart van het huis, waar de bewoner elke dag leeft, tot rust komt en geniet.

De badkamer en het toilet zijn in stijl doorgetrokken met de keuken. Ook hierin komt het marmer weer bijzonder mooi tot zijn recht door vloeren en wanden in dit design door te voeren. Door zoveel mogelijk ruwe, natuurlijke steensoorten in rustige tinten te combineren, is deze badkamer er één met een minimalistische vormgeving. Deze badkamer heeft een prachtig badkamermeubel met geïntegreerde spoelbakken in een marmeren wastafelblad. Een pareltje voor de liefhebber!