Deze keuken is dé eyecatcher van een appartement in Amsterdam.

De keuken heeft een exclusieve uitstraling door het marmer wat is gebruikt. De kasten hebben een zichtbare nerf. Door de houttint te combineren met het marmer geeft dit een zeer uniek en zacht effect.

De luxe zit hem niet alleen in de keuken zelf, maar ook zeker in de apparatuur van Gaggenau. Bij het ontwerpen van de apparaten heeft Gaggenau niet alleen rekening gehouden met functionaliteit, maar zeker ook met design. Het is wel duidelijk dat deze keuken om meer draait dan alleen koken. Het is het hart van het huis, waar de bewoner elke dag leeft, tot rust komt en geniet.

De badkamer en de toilet zijn in stijl doorgetrokken met de keuken. Ook hierin komt het marmer weer bijzonder mooi tot zijn recht door vloeren en wanden in dit design door te voeren. Door zoveel mogelijk ruwe, natuurlijke steensoorten in rustige tinten te combineren, werd deze badkamer er 1 met een minimalistische vormgeving. Deze badkamer heeft een prachtig badkamermeubel met geïntegreerde spoelbakken in een marmeren wastafelblad. Een pareltje voor de liefhebber!