Van een gedateerde werkruimte naar een kantoor dat helemaal past bij de eisen en uitstraling van nu;

de metamorfose van Pluriton in Lunteren

Drie specialisten sloegen de handen in één om tot dit mooie resultaat te komen;
Dubbel M verzorgde de inrichting. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant en de jarenlange ervaring op het gebied van transformeren van de werkomgeving ontstond een vernieuwend ontwerp
met karakter en sfeer. Maatwerk meubilair is ingezet om de functionaliteit en uitstraling van de diverse gebruiksruimtes optimaal tot hun recht te laten komen. Het gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met onbehandeld staal geeft een stoere touch aan het geheel. Het resultaat is een inspirerende en uitnodigende werkomgeving.

Om de sfeer af te maken heeft Verbeek reclame de vormgeving en uitvoering van de signing gedaan. Hierbij zijn de missie en de activiteiten (internationale export van broedeieren en eendagskuikens) op een mooie manier tot uiting komen, passend bij de inrichting.
Ook aan functionele signing is gedacht, onder andere door 3D letters toe te passen op de balie en bij de toiletten. De folie op de glazen wanden zijn zowel mooi als functioneel. Aan elke ruimte is gedacht; van kwalitatieve belettering tot een specifieke wandafwerking als eyecatcher. Hierdoor ademt het kantoor een unieke sfeer die helemaal past bij het bedrijf.

Om dit alles in goede banen te leiden en de klant optimaal te ontzorgen heeft Vendix Retailprojecten uit Lunteren de projectbegeleiding voor haar rekening genomen. Denk hierbij aan de bouwkundige uitvoering zoals vloerafwerking, wanden en schilderwerk. Ook de coördinatie en communicatie van de diverse partijen is bij Vendix in goede handen. Zo kan iedereen zijn of haar specialisme efficiënt uitvoeren om samen tot een goed resultaat komen.