Voor deze opdrachtgever hebben wij het volledige interieur van een schitterend penthouse ontworpen en gerealiseerd. Elke ruimte, van de woonkamer en de keuken tot de badkamer en het zitmeubilair, is met de grootste zorg en aandacht ingericht.

Keuken
De wandkast is uitgerust met hoge wandkasten die voorzien zijn van diverse Neff apparatuur. Door het gebruik van natuurlijke materialen krijgt de wandkast een exclusieve uitstraling. Het kookeiland is afgewerkt met spuitwerk en een prachtig werkblad van Dekton Entzo van Cosentino. De zijkanten van de spoelbak zijn eveneens bekleed met Dekton Entzo, wat zorgt voor een harmonieus geheel. Boven het barblad van het eiland is een prachtige hanglamp – Fines de Claires – van Stout Verlichting gesitueerd. Op het werkblad prijkt een Quooker-kraan in messing patina, een merk dat bekend staat om zijn luxe en functionaliteit. Onder het barblad is een maatwerk design onderstel geïnstalleerd, dat subtiel uit de onderliggende vloer naar boven komt.

Woonkamer
In de woonkamer hebben we gekozen voor een luxueuze lounge bank van Olav Home, die uitnodigt tot ontspanning. Rond de eettafel staan goed zittende stoelen die uitnodigen tot lange, gezellige eetmomenten. Verder is een moderne wandkast gefabriceerd die uitgevoerd is met diverse laden en presentatievakken. De eettafel is sfeervol aangelicht met de bekende Candle Fusion van Stout Verlichting.

Badkamer
De badkamer is voorzien van twee prachtige wasmeubels, volledig vervaardigd uit Cambria Summerhill en gebeits eikenhout. Deze wastafels bieden niet alleen een exclusieve uitstraling die doet denken aan natuursteen, maar ook een ongeëvenaard gebruiksgemak.

Met dit project hebben we een interieur gecreëerd dat luxe, comfort en functionaliteit combineert en dat tot in de kleinste details is afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever.