Over Dubbel M

Onnavolgbaar maatwerk

Dubbel M ontwerpt en maakt luxe interieurs die precies bij u en uw wensen passen. Of het nu gaat om een vergaderruimte, bedrijfskantine, compleet kantoor of om een woonhuis. We zorgen niet alleen voor een magnifieke uitstraling, maar ook voor hoogstaande kwaliteit.

Van ontwerp tot projectmanagement en realisatie: Dubbel M verzorgt het voor u. In ons moderne atelier zetten we uw wensen om in een interieur dat alleen voor u gemaakt had kunnen worden. Omdat we geloven dat aandacht ieder interieur mooier maakt, zijn we gespecialiseerd in maatwerk. Dat vertaalt zich ook in onze service. De ontwikkeling van uw interieur stap voor stap volgen? Dan houden we u op de hoogte van de eerste schets tot de laatste afwerking. Geeft u het liever helemaal uit handen? Ook dan bent u aan het juiste adres.

Contact met Dubbel M

BlinX® Woonstudio

Uw wensen verwezenlijken

In onze eigen woonstudio BlinX® (Blaricum Interior Experience) ziet u uw droominterieur vorm krijgen. U kunt in deze inspirerende omgeving terecht voor persoonlijk advies, een ontwerp, unieke objecten en meer. Hier wordt gedacht in mogelijkheden om uw wensen te verwezenlijken!

Website BLINX

Timmerfabriek Meijer

Veilig, duurzaam, energiezuinig

Wij leveren en monteren kozijnen, ramen, deuren, trappen en machinaal timmerwerk volgens de geldende normeringen. Ons timmer- en montagewerk is veilig, duurzaam en tot op de millimeter nauwkeurig.

 

Website Timmerfabriek Meijer

Innovatieve creatieve oplossingen en eerlijk professioneel advies