Uniek design, precies zoals u het voor ogen hebt. Waar de maatwerkopties van een meubel normaal gesproken stoppen, gaat Hofstede Raanhuis een stap verder.

We leveren atelierwerk. Karaktervolle meubelen waar u nooit op uitgekeken raakt. Hoogstaande kwaliteit, mooie details, ambacht zoals het hoort en perfect comfort.

Echt maatwerk is onze passie. Dat is Hofstede Raanhuis.

Dubbel M is dealer van Hofstede Raanhuis. Een groot deel van de collectie kunt u vinden in onze Experience Showroom in Barneveld. Wij heten u van harte welkom om nader kennis te maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Zie voor actuele openingstijden of contact de contactpagina of maak een afspraak om er zeker van te zijn dat onze interieuradviseur tijd voor u beschikbaar heeft.

 

Banken

Ambachtelijke banken op maat

Er gaat niets boven een bank met uitstekend zitcomfort. In de meubelfabriek van Hofstede Raanhuis werken onze vakmensen elke dag samen om met de beste productiemethodes de meest eigentijdse en mooie banken op maat te maken.

In eigen producties ontwerpen en maken wij de mooiste meubelen waar u uw eigen draai aan geeft. Masterpieces ontworpen voor u.

Al onze banken zijn beschikbaar in standaardmaten en maatwerk. Zo vindt u altijd een prachtige bank die bij u past.

Uniek design, precies zoals u het voor ogen hebt. Karaktervolle meubelen waar u nooit op uitgekeken raakt. Wij bewijzen al ruim 100 jaar dat Hollands vakmanschap meesterschap is.

In eigen producties ontwerpen en maken wij de mooiste banken, fauteuils, tafels en kasten.

Echt maatwerk is onze passie. Vormgeven naar de ruimte en sfeer in huis staat bij ons voorop. U droomt, wij creƫren; masterpieces voor u.

 

Meer over Hofstede Raanhuis

Eetkamer

De mooiste tafels en stoelen

Maak kennis met de uitgebreide tafel- en eetkamerstoel collecties van Hofstede Raanhuis. Al onze tafels worden gemaakt van eikenhout met keuze uit verschillende afwerkingen.

Kies een klassieke gladde tafel of juist een rustieke tafel in een prachtige natuurlijke tint. Alle tafels zijn in standaardmaten en op maat leverbaar.

Hofstede Raanhuis biedt een ruimte collectie eetkamerfauteuils gemaakt met Nederlands vakmanschap. Van luxe eetkamerstoel tot moderne barkruk: bij Hofstede Raanhuis vindt u precies wat u zoekt.

Tijdloze eetkamerstoelen met uitstekend zitcomfort. Er wordt dagelijks met vakmanschap, maatwerk en aandacht gewerkt aan een volmaakt eindresultaat.

Meer over Hofstede Raanhuis

Kasten

De mooiste kasten

Hofstede Raanhuis heeft een uitgebreide collectie kasten. Onze kasten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar bieden uiteraard ook functionele ruimte.

Al onze kasten zijn verkrijgbaar in eikenhout met verschillende afwerkingen. Volledig in te delen naar wens. Leverbaar in standaardmaten en op maat.

Meer over Hofstede Raanhuis