Inspirerend interieurontwerp ?>

Inspirerend interieurontwerp

Perfecte projectinrichting ?>

Perfecte projectinrichting

Moderne meubelmakerij ?>

Moderne meubelmakerij

Inspirerend interieurontwerp

Overzichtelijke zoektocht naar het mooiste interieur

De zoektocht naar een smaakvol en compleet interieur kan overweldigend zijn. Dubbel M neemt u mee in een overzichtelijk en inspirerend proces. We begeleiden u stap voor stap, zodat u weet wat u kiest. Van materiaal, tot inrichting en meubilair. Zo creëren we samen een interieur dat perfect past bij u én uw pand.

Meer inspiratie beelden

Perfecte projectinrichting

Maatwerk en kant-en-klaar

Bent u op zoek naar een vloer, wandafwerking of standaard meubilair? Ook dan kunt u terecht bij Dubbel M. Hoewel we als meubelmakers passie hebben voor ons ambacht, zijn we ook praktisch ingesteld. Daarom verzorgen we voor u ook kant-en-klare oplossingen van de hoogste kwaliteit. Wij passen de mogelijkheden op u aan, in plaats van dat u zich aan de mogelijkheden moet aanpassen. Daarom is een combinatie van handgemaakt en industrieel mogelijk, maar een samensmelting van traditioneel en karakteristiek in één interieur ook!

Moderne meubelmakerij

Naadloos en opvallend

In onze eigen werkplaats komen weldoordachte ontwerpen tot leven. We bewerken de mooiste materialen tot meesterlijke meubels. Dankzij handwerk passen ze naadloos in uw interieur. Juist op zoek naar een echte eyecatcher? Ook dan bent u bij onze ontwerpers en ambachtslieden aan het juiste adres. Ze beginnen vanaf nul en schaven door tot ze uw ideale resultaat bereiken.

Overzichtelijk proces met begeleiding op maat