Whirlpools

Warm water in combinatie met een subtiele of intensieve massage … Pure ontspanning in uw eigen whirlpool. Droomt u ook van een whirlpool in uw woning of tuin? We hebben een enorme keuze in inbouw- en opbouwmodellen van topklasse voor zowel binnen als buiten. Dankzij de grote variatie in modellen, comfort en design hebben we altijd een model dat voldoet aan al uw wensen. Of laat een whirlpool compleet volgens uw wensen ontwerpen.

Ambiance Wellness

Binnen | Buiten zwembaden

In alle privacy en rust genieten van een privé buitenzwembad: wie wil dat nou niet? Aan uw conditie werken door baantjes te trekken, lekker spelen met de kinderen of even rustig ontstressen met een wijntje: met een buitenzwembad heeft u tal van mogelijkheden. Bovendien geeft het aanleggen van een luxe buitenzwembad een stijlvolle touch aan uw tuin. Met een zwembad van Ambiance kunt u dagelijks genieten. In ons brede assortiment vindt u diverse hoogwaardige buitenzwembaden die wij volledig op maat maken voor u. Daarnaast kunt u rekenen op een complete verzorging van a tot z.

Ambiance Wellness

Sauna op maat

Even helemaal tot rust komen in een luxe sauna, zónder uw eigen huis te hoeven verlaten? Ambiance maakt het mogelijk. We leveren sauna’s in alle soorten en maten: van standaardmodellen tot volledig op maat gemaakte exemplaren. Geniet van de rust en luxe die deze investering met zich meebrengt. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor een sauna op maat in uw woning of tuin.

Ambiance Wellness